به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجتالاسلام رضا نادری دره کتی با بیان اینکه دوره آموزشی نیمه حضوری مباحث زن و خانواده(درس گفتار2) در قالب 100 جلسه آموزشی با مشارکت نهادهای مختلف اجرا خواهد شد، گفت: نام نویسی دوره مقدماتی در روزهای 10 مهرماه الی 5 آبانماه و دوره تکمیلی در تاریخ 1 فروردین ماه سال 96 الی 17 فروردین ماه انجام می شود.
مسئول گروه خدمات آموزشی مرکز تحقیقات زن و خانواده در خصوص برگزاری دوره ها افزود: این دوره در مرحله مقدماتی از 8 آبان ماه تا پایان اسفندماه 95 و در مرحله تکمیلی از فروردین ماه الی شهریورماه 96 برگزار خواهد بود.
وی هدف از برگزاری این دوره را ارتقای علمی کنشگران در عرصه مطالعات زن و خانواده، بهینهسازی روند آموزش ترویجی فعالان فرهنگی اجتماعی حوزه زن و خانواده از طریق تنوعبخشی به سبکها، فنون و دورههای انتقال مباحث و استفاده از ظرفیت در حال رشد ابزارها و رسانهها در تولید و انتقال آسانتر و گستردهتر مفاهیم و زمینهسازی برای تربیت مبلغان، کنشگران و مدیران ارزشی و آشنا با مباحث تخصصی حوزه زن و خانواده به منظور کاستن از خلاهای موجود ذکر کرد.
وی تحول به سمت جامعه مطلوب را نیازمند تحول مثبت در زندگی زنان بعنوان پایه های اصلی خانواده پایدار دانسته و افزودند: قدم اول برای رسیدن به این منظور ارتقاء دانش و آگاهی جنسیتی بدنه اجتماعی است که به مرور زمان تبدیل به عمل و رفتار اجتماعی می گردد و مجموعه «درس گفتار» بعنوان گامی هر چند کوچک در راستای تحقق این مهم در چارچوب افکار اسلامی و آرمان های انقلاب می باشد.
مسئول گروه خدمات آموزشی مرکز تحقیقات زن و خانواده یادآور شد: حجم اعظم این دوره مبتنی بر آموزشهای نیمه حضوری است و مجموعه درسگفتار تدوینشده از سوی مرکز تحقیقات زن و خانواده بخش قابل توجهی از نیازهای این آموزش ترویجی را برآورده مینماید.
حجتالاسلام نادری اظهار کرد: شرکتکنندگان در این دوره پس از طی مراحل ثبت نام، در گروههایی ساماندهی میشوند و در گام اول بر اساس سیر مطالعاتی تدوینشده، اگر مباحثه محور باشند هفته ای دو جلسه مباحثه حضوری انجام خواهند داد. در گام دوم پس از اتمام هر سرفصل آموزشی، از طریق حضوری و یا آنلاین کلاس رفع اشکال برگزار می گردد و به سئوالات و ابهامها پاسخ داده میشود.
وی با اشاره به استقبال گسترده از دوره آموزشی درس گفتار1 که با شرکت بیش از 1200 دانش پژوه از سراسر کشور به اجرا درآمد، خاطر نشان کرد: دوره آموزش نیمه حضوری مباحث زن و خانواده مختص طلاب مقطع تحصیلی سطح دو حوزههای علمیه خواهران نیست و دانشجویان مقطع کارشناسی و بالاتر دانشگاهها هم می توانند در این دوره شرکت کنند.
شایان ذکر است: معاونت فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ، دانشگاه مجازی المصطفی(ص)، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، جامعه الزهرا(س)، سازمان بسیج طلاب روحانیون، دبیرخانه کانون های فرهنگی- هنری مساجد استان قم، تیپ مستقل 83 امام صادق(ع)، باشگاه فکر و اندیشه انقلاب اسلامی از جمله نهادهای مشارکت کننده در برگزاری این دوره آموزشی هستند.
نظر شما